Liever post digitaal ontvangen? Bekijk hier de instructie!

U bent door de gynaecoloog aangemeld voor een operatie. In deze folder staat meer informatie over de pré-operatieve screening en uw behandelaren van de afdeling Gynaecologie. Het is goed u te reaaliseren dat de situatie voor u persoonlijk anders kan zijn dan beschreven.

Pré-operatieve screening

Wij verzoeken u de POS-vragenlijst (pré-operatieve screening) in te vullen via mijnadrz.nl. U kunt hier inloggen met DigiD. Na het invullen van deze vragenlijst, ontvangt u een uitnodiging voor een afspraak, dit kan zowel fysiek als telefonisch zijn. Hierna wordt de operatie gepland.

De vakgroep Gynaecologie

De vakgroep Gynaecologie bestaat uit acht gynaecologen. Zij werken nauw samen met de klinisch verloskundigen, de echoscopisten en de kinderartsen. Op de pagina Gynaecologie vindt u de leden van de vakgroep.

Overdag en buiten kantooruren heeft er altijd één van de gynaecologen dienst. Dit kan betekenen dat een andere arts dan de arts die u geopereerd heeft, aan uw bed komt. Ook kan de gynaecoloog het wenselijk achten om de verloskundige of een arts van een ander specialisme naar u te laten kijken. Heeft u vragen? Vraag het aan de verpleegkundige of aan de arts die aan uw bed komt. Zij kunnen u vast verder helpen.

Ik herstel

Voor een beter herstel na de operatie werken wij met ‘Ik herstel’. Dit is een online omgeving die uw herstel monitort.

‘Ik herstel’ wordt gebruikt bij de volgende operaties:

  • verzakking (prolaps);
  • baarmoeder (uterus);
  • het verwijderen van eierstokken en eileiders.

Ondergaat u één van deze operaties en bent u niet geïnformeerd over ‘Ik herstel’? Vraag dan bij de poli Gynaecologie wat er van u verwacht wordt.

Wij wensen u een prettig verblijf bij Adrz.

 

Bent u tevreden over uw behandeling? Wij waarderen het indien u dit kenbaar maakt op www.zorgkaartnederland.nl. Bent u niet tevreden? Vertelt u het ons dan, dan kunnen wij aan verbetering werken.