Liever post digitaal ontvangen? Bekijk hier de instructie!

Deze folder geeft u meer informatie over uw opname op de afdeling Plastische Chirurgie. Het is goed u te realiseren dat de situatie voor u persoonlijk anders kan zijn dan beschreven.

Pré-operatieve screening

Wij verzoeken u de POS-vragenlijst (pré-operatieve screening) in te vullen via mijnadrz.nl. U kunt hier inloggen met DigiD. Na het invullen van deze vragenlijst, ontvangt u een uitnodiging voor een afspraak. Dit kan zowel fysiek als telefonisch zijn. Hierna wordt de operatie gepland.

De vakgroep Plastische Chirurgie

De vakgroep Plastische Chirurgie bestaat uit vier plastisch chirurgen, een physician assistant en een ANIOS. Samen leveren zij hoogkwalitatieve plastische zorg op diverse locaties van de Zeeuwse ziekenhuizen en in multidisciplinaire samenwerking met andere vakgroepen zoals de Chirurgie en de Dermatologie. Hieronder stellen wij ze door middel van een foto aan u voor.

 

Physician assistant

De Physician Assistant (PA) neemt taken van de specialist over. Bijvoorbeeld het lichamelijk onderzoek, het in kaart brengen van klachten (anamnese), de diagnose en de behandeling van veel voorkomende ziektebeelden. De Physician Assistant is een professional, die bevoegd is geneeskunde uit te oefenen onder supervisie van een arts. Maxime Lefeber heeft na de hogere beroepsopleiding (HBO) operatieassistent een brede medische masteropleiding gevolgd (universitair) waarbij zij enkele jaren stage heeft gelopen op de afdeling Plastische Chirurgie. Inmiddels is Maxime ook al veel jaren werkzaam voor de plastisch chirurgen.

 

ANIOS

De ANIOS, Tawatha Steendam, is arts en wacht op een plaats in een Academisch Ziekenhuis om als plastisch chirurg te worden opgeleid. Intussen doet zij veel ervaring op in ons ziekenhuis.

Tot slot is het mogelijk dat de arts vergezeld wordt door een coassistent, die in het laatste jaar van de opleiding geneeskunde zit.

Wij wensen u een prettig verblijf bij Adrz.

Contact

Bent u tevreden over uw behandeling? Wij waarderen het indien u dit kenbaar maakt op www.zorgkaartnederland.nl.

Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen of ontstaan er na de behandeling onverhoopt problemen waarover u zich zorgen maakt, dan kunt u bellen naar poli Plastische Chirurgie via 088 125 7331 (op werkdagen van 8.30– 12.30 uur). Buiten werktijden kunt u bellen naar de Afspraakcentrale van Adrz via 088 125 00 00. Zij verbinden u door met de betreffende afdeling.

 

Wilt u een afspraak maken, annuleren of verzetten? Neem dan contact op met de Afspraakcentrale via 088 125 00 00 of via het contactformulier.