Liever post digitaal ontvangen? Bekijk hier de instructie!

Deze folder geeft u meer informatie over casemanagers palliatieve zorg. Het is goed u te realiseren dat de situatie voor u persoonlijk anders kan zijn dan beschreven.

Palliatieve zorg richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van uw leven en dat van uw naasten wanneer u te maken heeft met een ongeneeslijke ziekte. Uw klachten kunnen zowel van lichamelijke, psychische als spirituele aard zijn. Door deze klachten in een vroeg stadium zorgvuldig te bespreken kan dit uw lijden voorkomen of verlichten.

Voor wie?

De poli biedt steun aan patiënten en naasten die te maken hebben met een ongeneselijke ziekte.
Het gaat vaak gepaard met lichamelijke, psychische en/of sociale klachten en beperkingen. U kunt last hebben van klachten zoals:

  • Pijn
  • Vermoeidheid
  • Misselijkheid
  • Benauwdheid
  • Psychische klachten zoals angst of somberheid

Misschien heeft u vragen over de toekomst. Bijvoorbeeld over de thuiszorg, vragen over beslissingen rond het levenseinde en/of vragen van spirituele aard. Tijdens een polibezoek kunt u, met de casemanager palliatieve zorg, uw klachten en wensen bespreken.

Casemanagers

De casemanagers palliatieve zorg zijn Annette Titiheru en Annelieke Back. Zij begeleiden palliatieve patiënten die in Adrz onder behandeling zijn, werken nauw samen met de artsen binnen het palliatieve team en zien erop toe dat afspraken goed op elkaar zijn afgestemd. Annette en/of Annelieke werken van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en zijn bereikbaar op 06 83 28 97 60. Als u haar niet kunt bereiken, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Oncologie via 088 125 4457.

Contact

Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen, dan kunt u op woensdag, donderdag en vrijdag bellen naar 06 83 28 97 60 of mailen naar a.back@adrz.nl. Buiten werktijden kunt u bellen naar de verpleegafdeling Oncologie via 088 125 44 57.

Wilt u een afspraak maken, annuleren of verzetten? Neem dan contact op met de Afspraakcentrale via 088 125 00 00 of via het contactformulier.