Liever post digitaal ontvangen? Bekijk hier de instructie!

Coschap Spoedeisende Hulp

Hartelijk welkom in het zonovergoten Zeeland, welkom in Adrz. Je start hier een periode van je leven die je je nog lang zal heugen: je eerste patiëntencontacten, met je mede-co’s ‘overleven’ tijdens je eerste stappen in de klinische praktijk, je onderdompelen in de spoedeisende geneeskunde.

Traumacentrum met level 2 IC

Ons ziekenhuis is een groot perifeer ziekenhuis, een traumacentrum met een level 2 IC, met een adherentiegebied van ongeveer 250.000 patiënten in de winter en ongeveer 500.000 in de zomer. Er worden al geruime tijd coassistenten opgeleid in Adrz en de opleiding SEH is goed georganiseerd en heeft een aantal ontwikkelingen doorgemaakt. Onze opleidingsgroep is enthousiast en begeleidt graag mede met behulp van ANIOS coassistenten. Je hebt veel ruimte eigen patiënten te zien en verrichtingen uit te voeren. Ook kunnen facultatieve onderdelen in goed overleg altijd geregeld worden.

Na een sollicitatieprocedure voor een oudste coschap Spoedeisende Geneeskunde ga je 12 weken aan de slag op de SEH van Adrz. Onze Spoedeisende Hulp (SEH) ontvangt 28.000 patiënten per jaar op de locatie Goes. Slechts 3% van de SEH patiënten zijn onverwezen patiënten. De SEH heeft een profiel trauma level 2. Ons ziekenhuis heeft daarnaast een profiel IC niveau 2. Je wordt tijdens dit coschap begeleid door de SEH-artsen knmg. Je mag alle verwezen en onverwezen patiënten samen met/onder begeleiding van de SEH-artsen of direct met de specialist beoordelen en behandelen. Voordat je start krijg je van ons de relevante documenten per mail toegestuurd. We wensen je 12 weken een heel goede  leer/werk periode toe.

Namens de SEH-artsen,

Dr J.N. Wouts coassistentebegeleiding

Opleider

Dr J.N. Wouts